Известие

Collapse
No announcement yet.

автоматична антена за гтв

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• автоматична антена за гтв

има ли някои работеща антена за гтв.благодаря!

Малко са щастливите,още един неразгадан дефект......Направо я заварям тая дупка като боядисвам и е** ти и антените
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=28745

говори с Явор!

Само да не ти даде тази, която е запазена за мен ей!!!!!!!!!!!!!!

И имай предвид, че за ГТВ и Спайдер са различни!!

Моята ми я счупи някой *****, както си беше паркирана и сега ще я сменя...Явор ми уреди една.
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Колеги, защо не вземете антена от някой магазин за автоаксесоари забелязвал съм, че има доста видове автоматични антени. Може да се намери някоя която е сходна с нашите ?
        ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

благодаря колеги! намерих разрешение на проблема! разходих се из магазините за автоаксесоари и какво да видя една автоматична антена ,копие на тазаи на гтв но с различни букси,мисла че е японска но ме съмнява мое да китаиска ,но пасва идеално на всякъде,резнах от старата буксите качих ги на новата и стана заводска.

Comment

Първоначално публикувано от rado_alfagtv Покажи съобщение
            благодаря колеги! намерих разрешение на проблема! разходих се из магазините за автоаксесоари и какво да видя една автоматична антена ,копие на тазаи на гтв но с различни букси,мисла че е японска но ме съмнява мое да китаиска ,но пасва идеално на всякъде,резнах от старата буксите качих ги на новата и стана заводска.
            А да кажеш от къде е взе че то и аз съм с същия проблем
            Alfa Romeo GTV

Comment

Какви пари ти излезе купешката и от къде колега?
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от rado_alfagtv Покажи съобщение
                Качи снимки да я видим тая антена де....и колко пари я взе?

Comment

значи взех я от цар симеон точно срещу 11 поликлиника,има два магазина за автоаксесоари един до друг са,от там я купих струва 45 лева.А колкото за марката на кутията пише (KAISHI).От 2 дни е на колата поне 50 пъти я вадих и прибирах нема грешка.По натам ще кача снимки.

Comment

Голям късмет имаш колега. Аз купих същата антена KAISHI за 35 лв. Точно 2 пъти се разтвори и сви и се скъса ремъка. Случи се докато е монтирана и остана разгъната. Познайте как се сваля в разпънато състояние Смениха ми я в магазина с нова, като исках да я пробват на място поне 5 пъти да я разтеглят...
                    Е, и новата сгъна на втория път още в магазина. Поисках да ми върнат парите и си ремонтирах моята.
                    Така че най-добре по принцип е или да си ремонтирате старата, или нова BOSCH от техномаркет за 130 лв.
                    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Ако си изкарам вътрешна антена от тези които са само кабел и се слагат близо до стъклото за да имат видимост,ще хваща ли,някои пробвал ли е с такава?

Comment

Аз нямам никаква антена или поне не я виждам и си хваща перфектно радиото. Имаше кабел за антената ,но каде е свързан незнам.
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic
                        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

е как нямаш колега не може да няма освен да е махната.а относно темата-моята си работи единствено напоследак не се прибира докрай остава с една разгъвка и не ми пречи така а скоро ако имам време ще я разглобя да е почистя и смажа механизма и евала на колегата b_angelov за подробните му теми с снимков матерял той беше пускал подробна тема с цялата операция по разглобяването и.
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Ами нямам може да е наистина махната. Отзаде на дупката имам една гумена тапа която ми изглежда ,че е точно за там (тоест фабрична ми изглежда). А кабелът за антената (тоя с голямата букса) си го има и е вкаран в CD-то. Предполагам ,че кабелът е свързан или за купето или за някоя скрита електронна антена ,щото радиото си хваща повече от добре
                            Fiat Bravo II 1.4 90hp
                            sigpic
                            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Working...
                            X